Nejnovější recenze ze sekce Klarinety
výborná hubička pro mírně pokročilé klarinetisty
Nástroj, který jsem obdržel, je určitě dobrý pro začínající žáky.
- Předně, nejsem žádný odborník. Klarinet jsem koupil, abych si po více nežli 40 letech na něj zahrál. Z tohoto hlediska je nástroj přesně to, co jsem očekával. Pro mé uši slušný zvuk.
- Drobným nedostatkem je fórová ligatura. Naštěstí jsem mohl použít ligaturu ze starého klarinetu. Nastavitelná opěrka palce pravé ruky by byla v pořádku, kdyby spolehlivě držela v požadované pozici. To ale časem nějak vyřeším.
Hledáte-li nástroj na hraní pro radost, tak tenhle je ten správný. Na velice přijatelnou cenu slušný zvuk a vcelku solidní zpracování.
- výborný tón, ozev a ladění
- A klarinet Buffet E 13 se už nevyrábí
- Nemá Es zvedák (je 17/6)
- Kvalitní zpracování
- Krásně zní
- Vhodný pro nováčky
- Pěkný a kvalitní kufřík
Zatím se vším spokojen.
- Pěkný zvuk
- Skvělá cena
- Levný nástroj pro úplného začátečníka
Prodává se jen s jedním plátkem
Jako náhradní nástroj výborný
- relativně levný
- klapka a1 je poněkud vysoko, špatně se na ni přehmatává, také klpka cis1 je zbytečně překryta klapkou nad ní (malé E), takže ta se plete.
Vzhledem k poměrně nízké ceně je nástroj vyhovující, rozhodně vhodný pro začátečníky. Zvuk má, jaký může mít plast. Celkově spokojenost.
- Nízká cena
- Kvalitní zboží
- Nástroj dobře ladí
- Nejnižší cena.
- Na plast moc hezký zvuk
Na to, aby si začátečník vyzkoušel jestli ho hra bude bavit dobrý. Jsem samouk a hraji doma jen tak pro radost a klarinet má na plast moc hezký zvuk. Za tu cenu rozhodně předčil má očekávání.
Docela dobry nástroj i zvukově jsem spokojen na to že je to plast tak to hraje pěkně . Ovšem nejsem žadny odbornik přes klarinety mě to vyhovuje.Samozdřejmě dřevěny klarinet za 40.000 je zvukově něco jineho.
Školní nástroj, provedení odpovídající ceně, praktický kufřík. Na to moje hraní jak udělaný.
- Možná to byl jen tento kus, ale klarinet nešel sesadit pořádně dohromady. Když byl sesazen (horní a dolní díl), jak má být, nedoléhaly klapky. Musel se horní a dolní díl vzájemně pootočit. Bylo z toho vrácení zboží.
Výborný nástroj pro začínající žáky ZUŠ.
Zvuk výborný!
- odlehčené vypadá dobře.česká kvalita.
Nejlevnější plastový klarinet pro začátečníky. Ale hraje dobře - a to je důležité. Ideální pro někoho, kdo si chce klarinet vyzkoušet, aby se později rozhodl, že dá peníze za lepší nástroj.
Pro tyhle účely je plastová konstrukce ideální (protože je odolnější než dřevěná).
Tento produkt jsem si vybral pro syna na doporučení učitele ZUŠ (samozřejmě s ohledem na cenu z loňského roku). Jednoznačně doporučuji obchod AZN.CZ, na dnešní dobu nevídaná ochota. DÍKY MOC.