Nejnovější recenze ze sekce Klarinety
- Hraní na tento klarinet mi vždy vyvolá erekci
- Pokud máte tento klarinet nepotřebujete ženu
- Můžete prát i při 95 stupních
- Z financováním ho splatím z 3,579 života (dik Zaplo)
- Nevím jestli to je výhodou, ale klarinet má vlastního džina, stačí do klarinetu třikrát fouknout obráceně a splní vám jakékoliv přání ( ne, půjču u Zapla splatit nedokáže)
- Nemůžete s ním mít děti (tedy dosud se mi to nepovedlo, možná střílím slepýma)
- Při hraní vám pomalu černá kůže a pomalu přicházíte o zrak (nestává se to jen saxofonistům ?)
- Lehce se umaže a zamastí, párkrát jsem ho musel vzít drátěnkou a Jarem
- Pokud budete dost dobře poslouchat uslyšíte jemný podtón Marseillaise (klarinet nejspíš zažil své a šeptá, na mém posledním koncertu mě nutil zastřelil našeho Německého dirigenta )
- Podle Amerických vědců a jejich dlouholetému výzkumu na poli muzikantství a alkoholu, si můžete za cenu klarinetu koupit neuvěřitelných 15 289,71 Sklepmistrů, tento poznatek mi byl trnem v oku dlouho
Tento klarinet od renomovaného francouzského výrobce Selmer je kus na který nezapomenete. Zpracování je na jedničku, kov je ze zahozených pušek Famas a nabouraných vozidel Peugeot, to se rovná té nejkvalitnější slitině pro klarinet. Člověk by si řekl, že je cena přemrštěná, já tento názor nesdílím, cena odpovídá tvrdosti s kterou musel francouzský národ vybojovat své republikánství, navíc výrobce uvádí počet novorozeňat, která musel obětovat pro výrobu jednoho klarinetu, tudíž cenu chápu.
Klarinet obohacuje i jeho, nejspíš zamýšlená, umělá inteligence, která vám prý dokáže splnit jakékoliv přání ( u mě nepotvrzeno, exekuce za měsíc), někdy se stává že klarinet začne vyluzovat zvuky podobné úvodní znělce z Četník ze Saint Tropez. Šeptání je očividné při zkouškách, někdy dokonce i při koncertu, již zmíněný incident s vraždou dirigenta jsem vyřešil pomocí hadru, kladiva a pilky na železo, od té doby šeptání i mé hraní skončilo.
- je ze dřeva
- je těžký
Hudební nástroj /klarinet/ mně doporučil učitel v LŠU.
Jsem velmi spokojena a všem doporučuji.
- kvalitní zpracování
- dobře se drží
- poměr cena=výkon
- nic proti.
Užasně hraje !
- Krásný zvuk
- Skvěle hraje...
- Značka nezklamala...
Klarinet byl určen, jako dárek pro dceru k narozeninám.
Je s ním velmi spokojená.
I když jsem se obávala tento "dárek " koupit přes internet, jsem nyní velmi ráda, že jsem se rozhodla pro tento obchod se vší kvalitou...
- Hezky zvuk
- Váha
Výborný klarinet
Je to dobrý nástroj, pro začátečníka se zřejmě hodí. Ale nemůžu to posoudit objektivně, že? Když jsem začátečník.
- Na to ze je z plastu tak ma moc peknou barvu tonu.
Urcite bych ho doporucila zacatecnikum.
- vhodný pro začátečníky
- rychlost a spolehlivost nákupu
- mohl bz být dodáván s návodem k obsluze a údržbu
Výrobek vhodný pro začátečníky, dobrý zvul
- Levný nástroj, ne moc dobře připraven k prodeji ale na seznámení s nástrojem stačí.
- V žádném případě se nejedná o dřevěný klarinet ale pouze o ten nejlevnější plast! Dalším problémem je prakticky neexistující servisní zázemí, jedná se o nástroj prakticky na jedno použití.
Záleží na volbě každého zákazníka zdali se pro nástroj rozhodne. :-(
Vše v pořádku
- Tichá mechanika
- Stabilní - ladí stejně i po delším hraní (můj předchozí nástroj byl dřevěný a soudek se musel povytáhnout už po čtvrt hodině)
- Lehce temnější tón oproti mému předchozímu nástroji
- Sloupky - místy by to chtělo dvojité uchycení (sloupek s očkem pro šroubek místo obyč. sloupku), protože u větších klapek s masivnějšími perky (cis 2) dochází k pootočení sloupku a klapka pak drhne
Za ty peníze dost slušný nástroj. Kdyby místo relativních zbytečností (popruh na krk) výrobce zapracoval na řemeslné úrovni (sloupek s okem stojí zhruba stejně jako obyčejný - zvlášť s ohledem na objem výroby), tak by šlo o bezvadný nástroj
- výborné a pečlivé řemeslné zpracování
- hezký tón
- snadná hra
- zatím nic
splnil očekávání
Solidní nástroj. Vybrali jsme si nástroj pro dceru od solidního prodejce, u Jiracka nakupuji i znami a vsechno
je Ok. Pripadny servis mame sice dal, ale vse funguje jak ma. :-)
Nastroj proto doporucuji.
- krásný hudební nástroj
Tento produkt jsem si vybrala pro jeho dobrou cenu, pro začínající muzikantku.
spokojenost
- cena, dostupnost přes Muzikant, dobrý zvuk, pěkné provedení jako dřevo, ladí a příjemný prstoklad
- málo známá značka na ČR trhu, ale pokud překonáte předsudky tak je to OK
klarinet je pro dceru, která hraje třetím rokem v ZUŠ a i pan učitel vyjádřil příjemné překvapení s poměrně málo známým klarinetem. Dobrá koupě za dobrou cenu.
- še kvalitně zpracováno jak je u teto firmy zvykem
- nejlepší umělohmotný klarinet
- idealni pro zaky zus
- pěkný malý kufřík
- kufřík mi připadá takový lehce poničitelný
kvalitne zpracovany nastroj k amaterskemu vyuziti-lepsi nez od jinych znacek
Zobrazuji 21 - 39 ze 39 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ]